Min helg!

Hej igen.

Idag är det måndag och jag har haft en bra hel och denna dagen var också väldigt bra. Vad har jag gjort då? I lördags åkte jag till några av mina gamla bästa vänner som jag hade på min gamla skola, jag var svin nervös innan och hade sån ångest men det gick sjukt bra. V hade jätte kul och jag mådde bra. I ungefär 4 år har vi haft något som vi kallar julklappskväll där vi köper julklappar till varandra och bara myser. I lördags var den oslagbar, vi hade den bästa kvällen som vi någonsin haft tillsammans, bara vi 5. Vi började med att äta middag, under våra tallrikar så hade vi något som man skulle göra under hela kvällen. Jag fick att varje gång vi åt skulle jag säga ”jag vill utbringa en skål”, de var väldigt kul. Efter det så byggde vi pepprkakshus, de blev väldigt fint tills de att Annie tappade en godispåse på och hela huset rasade….. de var iallfall gott:) Sedan satte vi oss och öppnade julklapparna, jag fick ett jätte fint armband och 3 handkrämer från the body shop. Vi körde även julklappsleken där jag vann en ansiktsmask och godis. Det var en väldigt trevlig kväll men tyvärr tog jag inga bilder men minnerna lever kvar i mitt huvud. Vi vaknade upp dagen efter och bara segade i sängarna. Jag tror vi klev upp klockan 1.. men men ibland har man sånna dagar. Senare åkte jag till torget och handlade julklappar till alla mina vänner, det var en väldigt mysig julstämning där. Jag har inte känt mig så peppad på julen i år men nu längtar jag lite. Mina bröder kommer och jag ska segla vilket är det bästa jag vet. Jag funderar på att göra en överraskning till min familj men jag vet inte riktigt vad så vi får se.. Till alla er som inte känner sig taggade på julen så kan jag säga att ni inte är ensamma. Det finns en där ute som känner precis som er men jag hoppas ni kan göra de bästa av situationen för att må så bra de bara går, jag vet att det är svårt men ni klarar det! Vad har jag gjort idag då? Jo jag var först i skolan, det är väldigt tråkigt men så är det för oss alla, det sköna är att idag var det sista dagen med riktiga ämnen detta året så nu har vi bara mys kvar. Efter skolan åkte jag hem till min kille. Vi har varit tillsammans i 5 månader idag så jag åkte dit och lämnade en julkapp. Han hade ingen aning att jag skulle komma och han blev väldigt förvånad och samtidigt glad, de gjorde mig glad. När jag kom hem ställde jag mig i duschen vilket behövdes. Pappa tog upp massa julpynt så jag fick klä granen. Asså den blev inte så fin men om man gör den med alla andra så blir den rent utsagt KAOS…… Jag hatar kaos. Det är lite tråkigt att jag inte har så mycket bilder men jag ska försöka hitta lite och dessutom bli bättre på tt fota. Nu ska jag gå och packa min väska för imorgon ska vi åka skridskor med klassen, roligt roligt :) Sedan ska jag nog sova för jag är helt slut, eter alla tidigare nätter jag inte sovit så är det skönt att jag kan återhämta mig.

Hoppas att alla har haft en bra helg så hörs vi snart, puss och kram!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>